MODE OCH REKLAM

2010-08-19 ? 18:47:45

Fan va jag vill ha den t-shirten. En sån klänning hade jag velat ha.

Mode och reklam skapar verkligen våra köpbehov. Utan dessa två faktorer hade folk köpt betydligt mindre kläder. Utan dessa hade alla affärer varit mer unika, haft en egen unik stil och specialiserat sig mer.
Mode är kul, väldigt kul är min åsikt och jag skulle kunna tänka mig att jobba som designer. Jag tycker att det känns som en kreativ atmosfär där jag skulle kunna utnyttja mycket av min fantasi. Dessutom ger det en ett tillfälle att skapa kläder och accessoarer som man själv gillar och tror på.

Jag har t.o.m som mål så snart som möjligt att börja som designer genom bloggen. Det är linnen, t-shirtar, örhängen och armband som står högst på listan. Idéer finns redan och de är många.

Det är ju faktiskt tack vare köpbehoven som designerjobb överlever. Precis som det är köpbehoven som skapas designerna. En cirkel helt enkelt. Köpbehov är ju troligtvis inte den allvarligste följden utav modebranschen, den allvarligaste är (som de flesta vet) att modebranschen skapat våra kroppsideal. Behöver jag ens skriva mer efter det?

//Idabod

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: