IDAG ÄR DET MIDSOMMARAFTON

2011-06-24 ? 10:46:56
Idag är det midsommar. Evelina och Fredric ska komma hit ikväll. Daniel ska komma hit snart.
Vi måste handla vad vi vill äta idag. Jag måste bestämma vad jag ska ha på mig.. Ringde Daniel nyss för att säga att affärena stänger 14, men han svarade inte.. Sömntuta.
Aja, sitter och lyssnar på The Strokes på youtube just nu. Om Daniel ändå sover kanske jag ska sno hans spotify heheheh...

//Idabod

UPDATES

2011-06-24 ? 10:42:17
Hejhej!
Det blev ingen uppdatering varken i tisdags eller igår..
I tisdags gick jag lite i affärer och tittade på rean. Köpte dessa två:

130kr sammalagt. Så himla bra, för jag hade tänkt köpa den vita toppen innan rean, och då kostade bara den 149kr! :D
.
Jobbade till ganska sent i tisdags, och sen tog jag vagnen hem till hemkomna Daniel och surprisade honom lite hehe ;)
.
Igår vaknade jag upp hemma hos Daniel. Mysmorgon, musik, handla och pannkaksfrukost på balkongen. Wiie.
Åkte till Frölunda Torg efter det, men eftersom jag skulle jobba kunde vi inte vara där så länge. Käkade en snabb sushi (försöker få Daniel att gilla det, går framåt!) och sen tog jag vagnen till jobbet.
Sen kväll!

//Idabod

PÅ JOBBET

2011-06-22 ? 10:48:28

Tog en bild på mig själv i jobbkläder igår efter jobbet..

//Idabod

I MÅNDAGS

2011-06-22 ? 10:44:45

Jag har verkligen blivit bra på att blogga i efterhand (tyvärr).
Men det här är i alla fall lite bilder från i måndags. God mat (min far är awesome), jordgubbar & chokladfondeu till efterrätt och sen lite champagne i samband med firande.


Ja här är två smakprov på kommande bilder i samma miljö, eftersom det här huset kommer bli ett av mina hem nu, då pappa flyttar i sommar.

//Idabod

REAFYND

2011-06-21 ? 16:11:01
Hejsan hejsan.
I söndags var jag ute en snabbis och kikade lite på REAN som redan startat. Kom hem med detta:

Tänkte kika lite mer idag, men sen måste jag hålla mig för jag har lovat Daniel att vi ska ut och kika när han kommer hem :)

//Idabod

NYTT

2011-06-21 ? 15:35:00

Förändringarna som jag pratade om i söndags att jag gjort i mitt rum är bara två enkla hyllor som satts upp. Och en tavla. Men tänk va mycket så småka förändringar kan göra.



Nice huh?

//Idabod

GODNATTIS

2011-06-20 ? 00:35:39

Kom nyss hem ifrån några trevliga chilltimmar hemma hos Thomas. Vi såg en film på TV och snackade, är oftast så. Han kommer hem igen om en vecka och då ska det bli utgång någon dag i alla fall! :)
Nu tänkte jag strax sova. Vill bara meddela att vi fixat med mitt rum idag och jag är fett nöjd över hur det blev - ska ta kort på det :)
Sen vill jag också säga att den utlovade nya designen är på gång. Den jag höll på att utveckla förut dumpade jag, för jag fick en annan idé, så det dröjer lite till.

//Idabod

SUNDAY

2011-06-19 ? 11:35:45
Igår, lördag, åkte jag in till stan för att köpa ett svettband att använda på jobbet.
Vädret var så jävla gött och jag tänkte varför är det så fint väder när jag jobbar och regnar när jag är ledig?
När jag jobbat ett tag började det iofs regna och regnade sedan resten av kvällen.
Vi satt kvar efter jobbet och tog varsin öl, sen var det dax att gå hem.
Skulle egentligen träffat Thomas och hans vänner, men jag var alldeles för trött, så jag gick och la mig.
.
Idag vaknade jag efter 10. Har ätit frukost, sitter och lyssnar på Håkan och får se vad som händer idag.

//Idabod

FREDAG HOS ERIKA.

2011-06-19 ? 11:21:29

Fredagskvällen/natten spenderade jag hemma hos Erika med trevligt folk. Kunde inte ta några kort pga dåligt batteri på mobilen, men förhoppningsvis kommer det upp någon bild på FB sen som jag kan sno hehe..
Vi drack gott, skrattade mycket, körde lite Jag har aldrig från Erikas utskrivna papper och diskuterade både det ena och det andra...
Efter 1.00 någon gång tog jag, Josefin, Jossan och förlåtmenjagminnsinte (Rickard?) bussen till stan. En helt tom buss satt vi på, bortsett från en kille som däckat. Plötsligt på en hållplats belv hela bussen invaderad av MetalTown-folk. Så invaderad att vi sedan passerade 4 hållplatser fulla med mer MetalTown folk som inte fick plats på bussen.
.
Sen hade jag något otur. Väl framme på centralen skyndade jag mina steg iväg till hållplatsen, där min vagn inte står med på monitorn. WHAT? Tittar på tidtabellerna och förstår inte riktigt om bussen ska komma eller inte (tror inte jag kopplar att det var fredag och den skulle gå, eftersom den inte stod med på monitorn).
För mina steg till Brunnsparken och tittar på stolpen som visar alla bussar och spårvagnar i alla riktningar och hittar inte riktigt någon som jag faktiskt kan ta med mig hem med. Va i helvete? tänker jag och hör hur det plingar till bakom mig. Jag ser min vagn åka bakom mig. HELVETE. Vad ska jag göra? Jag går lite i samma riktning som vagnen, för att sen kuta efter den hela vägen till Kungsport och hinner med den! Bra mådde jag sock inte, jag är ju sjuk och att springa när man har hosta känns inte bra i kroppen.
Somnade ett tag innan 4.

//Idabod

SO FAST

2011-06-17 ? 00:04:30

Dagarna går undan! Det är redan fredag (blev precis det) och det känns nästan som att det var igår som jag mötte upp Erika på stan.
Idag har jag haft en hektisk morgon med spring, telefonsamtal och oro. Allt detta för att jag trodde att jag skulle komma sent till Cambridgeprovet. Jag hann precis!
Efter Cambidgeprovet tog jag mig hem, slängde i mig en skål rabarberkräm och gick i raskt tempo ner till restaurangen. Jobbade med Mikaela - mycket trevligt. En ganska lugn kväll var det.
Nu hade jag tänkt borsta mina tänder och lägga mig i sängen med datorn. Imorgon är det dax för körlektion, riskutbildning och sen krök hos Erika :)

//Idabod

-

2011-06-14 ? 22:34:19
Så mycket jag vill, så mycket jag drömmer om och längtar efter att göra. Så jag liksom glömmer bort att livet är just nu.

//Idabod

HELL YEAH

2011-06-14 ? 20:17:53
Jag tror min förkylning medför någonting positivt. Att jag gör mamma glad när jag svarar "ja" på frågan "Vill du ha te?". Jag dricker sällan te annars och min kära mor är teoman, så henne glädjer jag nog lite just nu.
Själv hatar jag att vara förkyld. Det mesta har gått över nu (även om det blev värre efter i lördags). Nu är det mest hostan som är kvar. Host host host hela tiden. Förut var den superslemmig, nu har jag blivit torr i halsen av allt hostande. Suck.. Och det tristaste av allt är att jag inte kan träna.
.
För att summera vad som hänt sen jag bloggade sist kan jag åter igen säga att lördagen var lite sick.
Söndagen var superlugn och passerade väldigt fort.
Måndagen (igår) var jättekul :) :
Robban ringde mig på morgonen och undrade om jag kunde jobba litegrann bara, så han kunde fixa lite saker. Så eftersom jag inte fick tag på Bakis-Erika åkte jag och jobbade i 2h och smsade Erika om att vi kunde ses 13.00 istället :)
När klockan slog 13.00 var jag fortfarande kvar på restaurangen i minikaos av mycket folk och ny tjej på jobbet. Tillslut lugnade det ner sig och jag kunde springa ner och byta om. Fick skjuts av en gäst till centralen - score! :)
Där väntade en glas Erika på mig och så gick vi och åt supergod lunch.

//Idabod

BALL DESIGN

2011-06-12 ? 21:14:29
Benched SEK 1649, Jeffrey Campbell - NELLY.COM
Fan va coolt gjort, gillar verkligen att det är foten som gör skon hel, väldigt kreativt!

//Idabod

JAADU

2011-06-12 ? 19:09:13
Idag sov jag länge. Kan ha berott på att jag somnade ungefär 05.30.
Slutade 22.00 från jobbet och sen blev det en oplanerad och oväntad utgång. Kan ju deifinitiv fastställa att gratis är jävligt gott, och så kan jag bocka av ännu ett uteställe i Gbg.
Donken klockan 5 på morgonen var rätt nice dessutom. Haha shit vad det känns som jag aldrig var där, men det var jag och jag unnade mig att köpa två små hamburgare istället för en.
Igår fick jag dessutom reda på att jag fått löneförhöjning. Känns som att jobbet funkar väldigt bra just nu.
.
Idag har det varit rensning och städning större delen av dagen. Vi ska ju flytta om en månad. Rensning kan faktiskt vara jävligt kul, speciellt när jag gör det med min pappa och hög, bra musik spelas i vardagsrummet.

Tog på mig saker som vi hittade..

//Idabod

STUDENT

2011-06-11 ? 13:07:23
Just det ja! Igår var jag på studentuppvaktning. Sigrids för att vara exakt.
Två bilder därifrån: (tog resten av bilderna med mammas kamera)


Och såhär såg jag ut:


Nya klänningen :) Måste fixa en axelbandslös bh till nästa gång bara, så kan man skippa jeansvästen som jag slängde på över. Funderar på en sån där klister-bh, tror de kan vara rätt praktiska.

AUSTRALIA

2011-06-11 ? 12:50:51

Jag vill åka till Australien och jobba på ett strandcafé/restaurang och lära mig surfa.




weheartit

//Idabod

I'M ELECTRIC

2011-06-10 ? 13:06:41
Hejhej!
Min morgon började rätt bra (trodde jag). Tittade på Pippi på den sju haven och åt en macka.
Tog mig sedan till bl.a. apoteket för att hämta ut två olika mediciner. Blö. Sen är jag även förkyld. Mer blö.
Kommer hem, lyssnar av dagens andra inspelade meddelande i min röstbrevlåda (vad är det här?).
Inser, får ångest, blir superarg.
Men nu har jag fått i mig sushi som mamma hade köpt, ordnat upp mitt lilla missöde och nu sitter jag och lyssnar på musik.
Idag blir det studentskiva och sen jobb.



//Idabod

HÅKAN HELLSTRÖM

2011-06-09 ? 15:36:46
Juuuuust det! Har glömt berätta om i lördags!
Anlände med planet på lördagsmorgonen/förmiddagen. Oturligt nog flög Daniel och hans friends ner med samma plan som vi kom med, så vi hann aldrig se varandra på flygplatsen.
Åkte hem i den svenska värmen och så åt jag och mamma sushi på balkongen:

Omnomnom.
Sen bar det av till Satlhomen:

Aaasnice var det och jag fick en hel del färg. Mest på armarna och bröstet.
We like.
.
På kvällen försökte jag få tag på någon som ville gå och lyssna på Håkan med mig, utanför konsertområdet, eftersom jag inte hade någon biljett.
Det visade sig att Charlie, Niklas och Martin skulle dra dit och lyssna, så jag tog vagnen till Slottis för att leta rätt på killarna där.
Då hände det :O
Istället för att hitta dem, kom en tjej fram till mig och undrade jag om jag ville ha en biljett eftersom hela hennes sällskap inte skulle komma och hon tyckte att det var dumt om den gick till spillo.
Klart man tackar ja?! (med en viss misstänksamhet dock) Men jag fick ju den gratis.
Funkade gjorde den och efter en stunds letande sprang jag på Erikas kompis Josefine och två tjejer till.

Håkan är bäst live <3 Riktigt bra var det!

Fick ett samtal efter konserten från en viss David som också varit där inne och som frågade mig om jag visste vilken dag det var.
Eum.. Du har redan fyllt år? Sa jag lite tveksamt.
Han förklarade då att det var ett år sedan vi träffades första gången. Haha söt.

Sen tog jag mig till Linnéplatsen för att ta bussen hem. Då hörde pojkarna av sig, så de kom och hämtade upp mig i bilen och så blev det en lite random och otroligt trött kväll med TV och gitarr, innan sömn var för lockande.

//Idabod

TORSDAG

2011-06-09 ? 15:30:40
När jag gick hem från jobbet passerade jag flera "brr"ande och "uschande" människor under paraplyer eller klädda i stora vattentäta fodral. Det är inte kallt ute, bara regnigt. Själv kan jag inte hjälpa att tycka om regn så jag spatserade fram lugnt och stilla utan jacka och tyckte det kändes asgött.
Snart är det dags för jobb igen!

//Idabod

THIS IS WHAT A FEMINIST LOOKS LIKE

2011-06-08 ? 22:59:18







Feminism är inte ett utseende, det är en åsikt. En åsikt om att samhället ska vara jämställt.

T-shirt kan bl.a. köpas här, eller så är det bara att googla.
Ska nog köpa en!

//Idabod

JAG ÄR LEDIG IDAG

2011-06-08 ? 11:02:22
Jag har åkt på någon jävla förkylning som gör att jag har ont i halsen och är snuvig. Stundvis huvudvärk/svettkänslor har den även medfört, men jag mår ändå rätt så bra.
Nyvaken tjej:

Ser ut som jag är alldeles blek, men det är bara ljuset och kamerans fel. Jag har faktiskt blivit lite brun.
Idag ska jag träffa Cissi.

//Idabod

KÖPT I BARCA

2011-06-08 ? 10:56:00
Här kommer lite snabbt tagna och slarviga bilder på saker jag köpte i Barcelona:


Träpalett, Gin, Rosévin, Martini Rosso

3 Armband (varav ett är till mig själv), halsband, nyckelring. Närbild på halsbandet  loove it!

Närbild på nyckelringen. Köpte den på Aquarium Barcelona.

Två toppar/linnen, ett hårband, en bok om Gaudis verk.

En klänning, ett par shorts i grym färg.
.
Köpte även två par ringar som jag glömde ta kort på.

//Idabod

BACK FROM BARCA

2011-06-06 ? 14:23:53
I lördags kom jag hem ifrån Barcelona.
Lite bilder därifrån:









Gött har det varit, även om vädret kunde varit lite bättre.

//Idabod

D DAY

2011-06-06 ? 11:19:46
Onsdag morgon blev istället sista svängen.
Åkte iväg med vagnen hemåt för att hinna till jobbet. 11 började jag och jobbade mina timmar innan jag tog mig hemåt för att göra klart de sista sakerna innan resan.
Tog mig till stan för att växla pengar och sen hämtade jag även ut en klänning jag köpt:

Nice huh?
(Snabbt tagnga och ocharmiga bilder dock..)
Sen blev det färd till flygplatsen!

En öl i väntan på att få gå på planet, och nya jeansvästen var på.

//Idabod

TUESDAY

2011-06-05 ? 12:03:00
Tisdag tisdag tisdag. Dagen innan resna till Barca. Dagen innan vi går om varandra och dagen då det dröjer typ 24 dagar tills nästa gång. Så tänkte väl bådab på tisdagen.
Pappa knackade på dörren på morgonen och jag gick ut för att både säga hej och hejdå till honom. Han hade kommit hem från Kina och jag skulle åka till Barcelona.
Åkte in till stan, hittade skor. Sen blev det god lunch på uteservering innan vi gick hem till mig.
*Bild kommer*
17.00 var det jobb igen och jag jobbade till sent. Ändå satte jag mig på vagnen i natten. Pojke på staket är en fin syn. Ställde klockan den natten.

//Idabod